Οι Χωριάτικες Πίτες μας στη Σπιτική Πίτα αντιπροσωπεύουν τη γνήσια γεύση της ελληνικής επαρχίας σε κάθε μπουκιά. Κατασκευασμένες στο χέρι με φρέσκα και αγνά υλικά, οι πίτες μας συνδυάζουν τη παραδοσιακή γεύση των Ελληνικών προϊόντων με την πλούσια υφή της χωριάτικης ζύμης.

Από την κλασική γέμιση τυριού και σπανάκι, έως τις αρωματικές χορτόπιτες με σέσκουλο, κάθε πίτα προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά από τη φύση και φτιαγμένες με αγάπη από τα χέρια μας, οι πίτες μας είναι μια μεγάλη παρακαταθήκη γεύσης της ελληνικής παράδοσης.

Με το κάθε φύλλο να είναι χειροποίητο, ενισχύουμε την ιδιαιτερότητα και την αξία των προϊόντων μας, προσελκύοντας τους λάτρεις της γαστρονομίας που αναζητούν την πραγματική γεύση του ελληνικού εδέσματος. Κάθε πίτα μας είναι ένας αυθεντικός γευστικός θησαυρός που προκαλεί τις αισθήσεις και ικανοποιεί κάθε επιθυμία, καθιστώντας την κάθε μια μια αξέχαστη εμπειρία.

Οι διαφορετικές γεύσεις τους δίνουν σε όλους μια ευκαιρία να βρουν κάποια που είναι κοντά στα γούστα τους. Με επιλογές όπως Κρέμα, μια γλυκιά γεύση που απευθύνεται στους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής, την Ζαμπόν Κασέρι με την αλμυρή της γέμιση, μέχρι και τις νηστίσιμες προτάσεις μας όπως την Κολοκυθόπιτα και την Πατάτα-Ελιά, οι οποίες έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο εντός και εκτός νηστείας, όλοι θα βρούνε μια που θα την αγαπήσουν.

Στην Σπιτική Πίτα, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες της αγοράς και έχουμε διαθέσιμες 2 γκάμες χωριάτικων πιτών. Η μία απευθύνεται σε Food Service υπηρεσίες όπως Ξενοδοχεία, Εστιατόρια και Φούρνους, και η άλλη δίνει λύσεις σε Super και Mini Markets, με πιο μικρές και οικονομικές προτάσεις οι οποίες βρίσκονται σε συσκευασίες πολυαιθυλενίου ώστε να μπορούν να πωληθούν σε λιανική, είτε στα ψυγεία που σας παρέχουμε είτε στα ψυγεία της επιχείρησης σας.

Απολαύστε τις μοναδικές γεύσεις και τη αγνότητα των χειροποίητων Χωριάτικων Πιτών μας, ένα γευστικό ταξίδι στην αυθεντική ελληνική παράδοση.

Τίτλος

Go to Top