Πίτσα

ΠΙΤΣΑ ΣΚΕΠΑΣΤΗ

Πίτσα σκεπαστή
2011. ΠΙΤΣΑ ΦΥΛΛΟΥ ΣΚΕΠΑΣΤΗ

Βάρος τεμαχίου: 1500ΓΡ
Συσκευασία: 6 ΤΜΧ/ΚΙΒ
Απόψυξη: Όχι
Χρόνος Ψησίματος: 40'

Βαθμολογία:
Επικοινωνήστε μαζί μας
X

Σπιτική πίτα

Τρόποι ψησίματος

Πίτσες με φυσική ζύμη

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΞΕΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 180-200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.
SOS:ΞΕΠΑΓΩΜΑ-ΦΟΥΣΚΩΜΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ

Πίτσα σκεπαστή

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΓΙΑ 25′ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΑ 15′
SOS: ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕΡΙΔΩΝ