Πίτσα

ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΖΥΜΗ

Πίτσες με φυσική ζύμη
2001. ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΠΕΣΙΑΛ 18cm 300 ΓΡ -15 ΤΜΧ/ΚΙΒ
2002. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΠΕΣΙΑΛ 26cm 600-650 ΓΡ - 6 ΤΜΧ/ΚΙΒ
2003. ΓΙΓΑΣ ΣΠΕΣΙΑΛ 32cm 950-1000 ΓΡ - 5 ΤΜΧ/ΚΙΒ
2004. ΜΕΤΡΟΥ ΣΠΕΣΙΑΛ 42χ28cm 1300 ΓΡ - 5 ΤΜΧ/ΚΙΒ
2005. ΜΕΤΡΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ 42χ28cm 1400 ΓΡ - 5 ΤΜΧ/ΚΙΒ
2006. ΜΕΤΡΟΥ ΝΗΣΤΗΣΙΜΗ 42χ28cm 1300ΓΡ - 5 ΤΜΧ/ΚΙΒ
2008. ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ 26cm 550ΓΡ - 6 ΤΜΧ/ΚΙΒ
2010. ΓΙΓΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ 32cm 900ΓΡ - 5 ΤΜΧ/ΚΙΒ

Βάρος τεμαχίου: -
Συσκευασία: -
Απόψυξη: Ναι. 1.30' ώρα
Χρόνος Ψησίματος: 15'-20'

ΠΙΤΣΑ ΣΚΕΠΑΣΤΗ

Πίτσα σκεπαστή
2011. ΠΙΤΣΑ ΦΥΛΛΟΥ ΣΚΕΠΑΣΤΗ

Βάρος τεμαχίου: 1500ΓΡ
Συσκευασία: 6 ΤΜΧ/ΚΙΒ
Απόψυξη: Όχι
Χρόνος Ψησίματος: 40'

Τρόποι ψησίματος

Πίτσες με φυσική ζύμη

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΞΕΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 180-200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.
SOS:ΞΕΠΑΓΩΜΑ-ΦΟΥΣΚΩΜΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ

Πίτσα σκεπαστή

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΓΙΑ 25′ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΑ 15′
SOS: ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕΡΙΔΩΝ