Ατομικά – ντόνατς

ΝΤΟΝΑΤΣ

ΝΤΟΝΑΤΣ
6101. ΝΤΟΝΑΤΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΓΙΓΑΣ 100ΓΡ 20 ΤΜΧ/ΚΙΒ
6102. ΝΤΟΝΑΤΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΧΝΗ 150ΓΡ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ
6103. ΝΤΟΝΑΤΣ ΚΟΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 150ΓΡ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ
6104. ΝΤΟΝΑΤΣ BUENO 150ΓΡ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ
6105. ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΧΝΗ 150ΓΡ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ
6106. ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΙΝΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΑΚΙ2.5 Κιλά/ΚΙΒ
6107. ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΙΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΧΝΗ 4 Κιλά/ΚΙΒ
6108. ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΙΝΙ ΚΟΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 4 Κιλά/ΚΙΒ,
6109. ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΙΝΙ BUENO 4 Κιλά/ΚΙΒ

Βάρος τεμαχίου: -
Συσκευασία: -
Απόψυξη: Όχι
Χρόνος Ψησίματος: 60'

Βαθμολογία:
Επικοινωνήστε μαζί μας
X

Σπιτική πίτα

Τρόποι ψησίματος

ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 180-200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30′

ΑΤΟΜΙΚΑ ΖΥΜΗΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 180-200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30′. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ (ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΑ) ΑΥΓΟ Ή ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20-25 ΛΕΠΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΑΦΟΥ ΞΕΠΑΓΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.
ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΠΕΙΝΕΡΛΙ: ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ Ή ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΛΙΓΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΠΑΓΩΣΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΑ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕ ΔΑΝΕΖΙΚΗ ΖΥΜΗ ΚΡΟΥΑΣΑΝ

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 180-200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30′ ΛΕΠΤΑ
SOS: ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΞΕΠΑΓΩΜΑ-ΦΟΥΣΚΩΜΑ

ΝΤΟΝΑΤΣ

ΟΧΙ ΨΗΣΙΜΟ. ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ.
SOS:ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΥΞΗ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΔΥΟ(2) ΜΕΡΕΣ