Ατομικά – ντόνατς

ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
5001. ΤΥΡΟΠΙΤΑ "D" ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΤΥΡΙ-ΦΕΤΑ (ΝΕΑ) 180 -200ΓΡ 40 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5002. ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ D ΣΟΥΣΑΜΙ 180ΓΡ 50 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5003. ΔΙΠΛΗ ΖΑΜΠΟΝ-ΚΑΣΕΡΙ- ΠΑΡΙΖΑ ΧΕΙΡ. (ΝΕΑ) 240 -250ΓΡ 40 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5004. ΛΟΥΚΑΝΟΠΙΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ 200 -220ΓΡ 40 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5005. ΣΤΡΙΦΤΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ 215 -220ΓΡ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5006. ΣΤΡΙΦΤΗ ΣΠΑΝΑΚΟΤΥΡΟΠΙΤΑ 215 -220ΓΡ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5007. ΣΤΡΙΦΤΗ ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ & ΣΟΥΣΑΜΙ 215 -220ΓΡ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5008. ΣΤΡΙΦΤΗ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ 215 -220ΓΡ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5009. ΣΤΡΙΦΤΗ ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ 200ΓΡ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5011. ΤΡΙΓΩΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙ-ΦΕΤΑ (ΝΕΑ) 200-215ΓΡ 40 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5012. ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΖΑΜΠΟΝ-ΚΑΣΕΡΙ 250-260ΓΡ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5013. ΤΣΙΓΓΑΝΑ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ

Βάρος τεμαχίου: -
Συσκευασία: -
Απόψυξη: Όχι
Χρόνος Ψησίματος: 30'

Βαθμολογία:
Επικοινωνήστε μαζί μας
X

Σπιτική πίτα

Τρόποι ψησίματος

ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 180-200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30′

ΑΤΟΜΙΚΑ ΖΥΜΗΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 180-200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30′. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ (ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΑ) ΑΥΓΟ Ή ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20-25 ΛΕΠΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΑΦΟΥ ΞΕΠΑΓΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.
ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΠΕΙΝΕΡΛΙ: ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ Ή ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΛΙΓΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΠΑΓΩΣΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΑ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕ ΔΑΝΕΖΙΚΗ ΖΥΜΗ ΚΡΟΥΑΣΑΝ

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 180-200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30′ ΛΕΠΤΑ
SOS: ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΞΕΠΑΓΩΜΑ-ΦΟΥΣΚΩΜΑ

ΝΤΟΝΑΤΣ

ΟΧΙ ΨΗΣΙΜΟ. ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ.
SOS:ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΥΞΗ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΔΥΟ(2) ΜΕΡΕΣ