Ατομικά – ντόνατς

ΝΤΟΝΑΤΣ

ΝΤΟΝΑΤΣ
6101. ΝΤΟΝΑΤΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΓΙΓΑΣ 100ΓΡ 20 ΤΜΧ/ΚΙΒ
6102. ΝΤΟΝΑΤΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΧΝΗ 150ΓΡ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ
6103. ΝΤΟΝΑΤΣ ΚΟΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 150ΓΡ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ
6104. ΝΤΟΝΑΤΣ BUENO 150ΓΡ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ
6105. ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΧΝΗ 150ΓΡ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ
6106. ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΙΝΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΑΚΙ2.5 Κιλά/ΚΙΒ
6107. ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΙΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΧΝΗ 4 Κιλά/ΚΙΒ
6108. ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΙΝΙ ΚΟΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 4 Κιλά/ΚΙΒ,
6109. ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΙΝΙ BUENO 4 Κιλά/ΚΙΒ

Βάρος τεμαχίου: -
Συσκευασία: -
Απόψυξη: Όχι
Χρόνος Ψησίματος: 60'

ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕ ΔΑΝΕΖΙΚΗ ΖΥΜΗ ΚΡΟΥΑΣΑΝ

ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕ ΔΑΝΕΖΙΚΗ ΖΥΜΗ ΚΡΟΥΑΣΑΝ
5101. ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΠΕΣΙΑΛ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΓΚΟΥΝΤΑ 235-245 ΓΡ 30 ΤΕΜ/ΚΙΒ ΑΠΟΨΥΞΗ:1.30'-1.45' ΣΕ ΣΤΟΦΑ ΣΤΟΥΣ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ 80-90 % ΥΓΡΑΣΙΑ

5102. ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΠΕΣΙΑΛ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΝΤΟΜΑΤΑ 235-245 ΓΡ 40 ΤΕΜ/ΚΙΒ ΑΠΟΨΥΞΗ:1.30'-1.45' ΣΕ ΣΤΟΦΑ ΣΤΟΥΣ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ 80-90 % ΥΓΡΑΣΙΑ

5103. ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ 235-245 ΓΡ 40 ΤΕΜ/ΚΙΒ ΑΠΟΨΥΞΗ:1.30'-1.45' ΣΕ ΣΤΟΦΑ ΣΤΟΥΣ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ 80-90 % ΥΓΡΑΣΙΑ

Βάρος τεμαχίου: -
Συσκευασία: -
Απόψυξη: -
Χρόνος Ψησίματος: 30'

ΑΤΟΜΙΚΑ ΖΥΜΗΣ

ΑΤΟΜΙΚΑ ΖΥΜΗΣ
5051. ΜΠΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΣΕΡΡΩΝ 220-230 ΓΡ 40 ΤΕΜ/ΚΙΒ ΨΗΣΙΜΟ:30'
5052. ΜΠΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΚΑΣΕΡΙ ΣΕΡΡΩΝ 220-230 ΓΡ 40 ΤΕΜ/ΚΙΒ ΨΗΣΙΜΟ:30'
5053. ΚΟΥΡΟΥ ΜΕ ΤΥΡΙ 230 ΓΡ 30 ΤΕΜ/ΚΙΒ ΑΠΟΨΥΞΗ:45'-50' ΨΗΣΙΜΟ:20'-25'

5054. ΠΕΙΝΕΡΛΙ ΜΠΕΙΚΟΝ-ΓΚΟΥΝΤΑ (ΝΈΟ) 300 ΓΡ 25 ΤΕΜ/ΚΙΒ ΑΠΟΨΥΞΗ:ΣΤΟΦΑ 2 ΩΡΕΣ ΜΕ 50%-60% ΥΓΡΑΣΙΑ ΨΗΣΙΜΟ:15'

5055. ΚΑΛΤΣΟΝΕ ΣΠΕΣΙΑΛ 300 ΓΡ 35 ΤΕΜ/ΚΙΒ ΑΠΟΨΥΞΗ:ΣΤΟΦΑ 2 ΩΡΕΣ ΜΕ 50%-60% ΥΓΡΑΣΙΑ ΨΗΣΙΜΟ:15'

2012. ΚΑΛΤΣΟΝΕ ΓΙΓΑΣ ΣΠΕΣΙΑΛ 900 ΓΡ 6 ΤΕΜ/ΚΙΒ ΑΠΟΨΥΞΗ:ΣΤΟΦΑ 2 ΩΡΕΣ ΜΕ 50%-60% ΥΓΡΑΣΙΑ ΨΗΣΙΜΟ:30'

Βάρος τεμαχίου: -
Συσκευασία: -
Απόψυξη: -
Χρόνος Ψησίματος: -

ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
5001. ΤΥΡΟΠΙΤΑ "D" ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΤΥΡΙ-ΦΕΤΑ (ΝΕΑ) 180 -200ΓΡ 40 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5002. ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ D ΣΟΥΣΑΜΙ 180ΓΡ 50 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5003. ΔΙΠΛΗ ΖΑΜΠΟΝ-ΚΑΣΕΡΙ- ΠΑΡΙΖΑ ΧΕΙΡ. (ΝΕΑ) 240 -250ΓΡ 40 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5004. ΛΟΥΚΑΝΟΠΙΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ 200 -220ΓΡ 40 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5005. ΣΤΡΙΦΤΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ 215 -220ΓΡ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5006. ΣΤΡΙΦΤΗ ΣΠΑΝΑΚΟΤΥΡΟΠΙΤΑ 215 -220ΓΡ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5007. ΣΤΡΙΦΤΗ ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ & ΣΟΥΣΑΜΙ 215 -220ΓΡ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5008. ΣΤΡΙΦΤΗ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ 215 -220ΓΡ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5009. ΣΤΡΙΦΤΗ ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ 200ΓΡ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5011. ΤΡΙΓΩΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙ-ΦΕΤΑ (ΝΕΑ) 200-215ΓΡ 40 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5012. ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΖΑΜΠΟΝ-ΚΑΣΕΡΙ 250-260ΓΡ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ
5013. ΤΣΙΓΓΑΝΑ 30 ΤΜΧ/ΚΙΒ

Βάρος τεμαχίου: -
Συσκευασία: -
Απόψυξη: Όχι
Χρόνος Ψησίματος: 30'

Τρόποι ψησίματος

ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 180-200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30′

ΑΤΟΜΙΚΑ ΖΥΜΗΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 180-200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30′. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ (ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΑ) ΑΥΓΟ Ή ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20-25 ΛΕΠΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΑΦΟΥ ΞΕΠΑΓΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.
ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΠΕΙΝΕΡΛΙ: ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ Ή ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΛΙΓΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΠΑΓΩΣΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΑ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕ ΔΑΝΕΖΙΚΗ ΖΥΜΗ ΚΡΟΥΑΣΑΝ

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 180-200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30′ ΛΕΠΤΑ
SOS: ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΞΕΠΑΓΩΜΑ-ΦΟΥΣΚΩΜΑ

ΝΤΟΝΑΤΣ

ΟΧΙ ΨΗΣΙΜΟ. ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ.
SOS:ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΥΞΗ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΔΥΟ(2) ΜΕΡΕΣ